Tilat ja henkilökunta

Toimimme 2006 meille rakennetussa paritalossa ja kolmesta lapsestamme kaksi asuu vielä kotona. Perhekotipariskuntana meillä on vahva koulutus ja työhistoria. Anne-Mari on ammatiltaan AMK sairaanhoitaja(-96)/aiemmin yo-päivähoitaja. Jyrki on koulutukseltaan mielisairaanhoitaja(-86), jonka jälkeen hänellä on ollut pitkä työkokemus sekä aikuis- että lasten psykiatrian puolelta. Perhekotivanhempina olemme käyneet vuoden kestoisen perhetyön koulutuksen(-99) toimiessamme järjestössä sijaishuollon piirissä.

Jokaisella nuorella on kalustettu oma huone ja yhteisissä tiloissa on mm. pelihuone (tietokone, karaokejärjestelmä sekä PlayStation 2).

Perhekodilla toimii tarvittaessa sosiaali- tai terveydenhuollon koulutuksen saanut ohjaaja. Meillä on välillä myös työssä oppimassa alan opiskelijoita.

Talossa on mahdollisuus harrastaa musiikkia mm. karaoke, rummut. Pihalla on mm. lentopallokenttä ja koripalloteline. Meillä on myös käytössä oma mökki, jossa vietämme aikaa kesällä uintireissujen, talvella moottorikelkkailun ja pilkkimisen merkeissä.

Ota yhteyttä